SUPPEN met
Pelican School

Pelican School SUP Header

Suppen, oftewel Stand Up Paddling (SUP), is een watersport waarbij je jezelf rechtstaand op een board met een peddel gaat voortbewegen. SUP is een laagdrempelige en veelzijdige sport.

Naast het normale suppen op vlakwater, wildwater of op zee kan je nog veel meer met een SUPboard doen. Zo worden er ook Yoga en Pilates lessen gegeven op SUP-boards of kan je een wedstrijd SUP-polo spelen met daarvoor speciaal ontwikkelde materialen. Wil je liever met vrienden of familie op één groot board suppen, dan kan je één van onze Mega SUP boarden (5m/tot 10 personen op 1 board) huren voor een tochtje.

Geniet van de natuur terwijl je je spieren traint!

SUP kan je leren tijdens één van onze introductielessen. Dan leer je in een klein groepje de juiste peddeltechnieken en krijg je een korte initiatie in SUP polo en/of SUP pilates. Wanneer je na een introductieles de smaak te pakken hebt, kan je je inschrijven voor onze les SUP Yoga of kan je materiaal huren tijdens één van onze huursessies.

SUPPEN met Pelican School

Locaties

De
Nekker

Windsurf-, Zeil- en SUP school

De lilse
bergen

Windsurf- en SUP school

De
Oesterdam

Kitesurf school

Een Pelican watersportkamp is uniek in zijn genre en super georganiseerd!

Over Pelican School

Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op watersportkampen voor jongeren, maar iedereen kan ook lessen volgen of materiaal huren op één van onze 3 locaties.

Stuur mij maar lekker mails!

Laatste nieuwtjes en foto’s op facebook

Labels

PartnersWWSV