Kitesurfen met
Pelican School

Pelican School Kitesurfen Header

Kitesurfen is een fantastische watersport waarbij je wordt voortgetrokken door een vlieger terwijl je op een plank staat.

Kitesurfen is één van de snelst groeiende sporten ter wereld. Door de grote vlieger is het ook mogelijk om hoge sprongen te maken en kan je snelheden bereiken tot wel 80 km per uur. Daarom is het belangrijk om steeds in een erkende school te leren kitesurfen. Voor meer info over kitesurfen in onze school kan je steeds terecht bij onze kitesurfmanager Tom Bruininkx (0492 18 43 89 / tom@pelicanschool.be)

In onze school kan je een introductieles volgen om de kite te leren optuigen en controleren op het strand. Nadien ben je klaar voor de vervolglessen en leer je bodydraggen en met het board varen. Als onze monitoren oordelen dat je op een veilige manier zelfstandig kunt kitesurfen, kan je materiaal huren en vrij oefenen onder toezicht van één van onze montioren.

Als je zeer snel vorderingen wil maken, kies je best voor een privéles.

Kitesafe geregistreerde kiteschool

Pelican School is een Kitesafe geregistreerde school. Dit betekent dat onze school voldoet aan de nieuwe wetgeving en de kwaliteitseisen van het Kitesafe project, zoals 100% gediplomeerde monitoren en de strengste veiligheidsvoorschriften.

Wie wil kitesurfen aan de Belgische kust, moet voldoen aan enkele voorwaarden (lycra, talis, …). Cursisten die de cursus hebben doorlopen en zelfstandig kunnen varen, kunnen via onze school een kitesafe pakket aanvragen. Voor wie enkel gaat kitesurfen in Nederland is dit niet nodig.

Kitesurfen met Pelican School

Waar kan je Kitesurfen

Locaties

De
Nekker

Windsurf-, Zeil- en SUP school

De lilse
bergen

Windsurf- en SUP school

De
Oesterdam

Kitesurf school

Een Pelican watersportkamp is uniek in zijn genre en super georganiseerd!

Over Pelican School

Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op watersportkampen voor jongeren, maar iedereen kan ook lessen volgen of materiaal huren op één van onze 3 locaties.

Stuur mij maar lekker mails!

Laatste nieuwtjes en foto’s op facebook

Labels

PartnersWWSV