Scholen
en bedrijven

Pelican School Scholen en bedrijven Header

Wil je een exclusieve sportdag of bedrijvendag organiseren in een prachtige natuuromgeving? Of ben je op zoek naar een origineel verjaardagsfeestje? Dan bij je Pelican aan het juiste adres.

Initiaties watersporten

In De Nekker bieden wij initiaties windsurfen, zeilen en suppen aan. In De Lilse bergen kan je terecht voor initiaties windsurfen en suppen. Een initiatie duurt 2 uur en er kunnen 10 personen aan deelnemen.

Mega SUP

Op alle locaties beschikken wij over een Mega SUP. Dit is een gigantisch opblaasbaar surfboard waar je met 12 personen tegelijk op kunnen suppen. Iedereen krijgt een peddel en je kan samen een tocht maken rond de vijver. Het is ook mogelijk om met 2 Mega SUPs wedstrijdjes tegen elkaar te doen (2 groepen van 12)

Exclusieve watergames

Met ons team van L.O.-leerkrachten hebben we vernieuwende en uitdagende games ontwikkeld in het water om jong en oud een onvergetelijke tijd te bezorgen. Check it out!

• Het grote Pelican ganzenbord spel

Een groot ganzenbord van 2m wordt op het strand gelegd. In kleine teams moet je verschillende opdrachten uitvoeren in en rond het water om zo snel mogelijk van start naar finish te geraken. Een echte topper!

• Balance games

Je krijgt verschillende opdrachten op het een surfboard, alleen, per 2 en in kleine teams waarbij moet proberen om niet in het water te vallen. Lukt het jou om droog te blijven?

• Water cluedo

Er is een moord gebeurd op het domein! Wie is de moordenaar? En waar en met welk moordwapen? Om de moord op te lossen moet jij met jouw team op de vijver op zoek naar aanwijzingen. Je krijgt hiervoor een bootje of surfboard ter beschikking. Veel succes!

• SUP estafettes

In kleine teams moet je verschillende estafette opdrachten uitvoeren met je surfboard rond een boei in het water. Zo verbeter je op een originele manier jouw SUP-technieken!

• SUP polo

Exclusief bij Pelican! Deze nieuwe sport is een mix van suppen en waterpolo. Probeer met je team de bal in de goal van de tegenstander te krijgen door gebruik te maken van een speciale peddel waarmee je de bal uit het water kunt scheppen.

• Pelican Slammer contest

Probeer je tegenstander in het water te slaan door gebruik te maken van de exclusieve Pelican Slammer 3000x. Prepare for the battle!

• Hindernissen puzzel challenge

Er moet een puzzel worden opgelost op een groot opblaasbaar eiland midden in het water. Om de puzzelstukken daar te krijgen moet je telkens een hindernissen parcour volgen op het water. Zo moet je o.a. over een superlange waterloopburg geraken zonder in het water te vallen. Ga jij de uitdaging aan?

• en nog veel meer ..!!

Inflatable Aquapark!

Een gigantische waterspeeltuin bestaande uit opblaasbare toestellen die aan elkaar gekoppeld zijn. Pelican zal het eerste inflatable aquapark van de provincie Antwerpen bouwen in De Lilse Bergen. Totally WIPE OUT. Een echte topper voor groepen en bedrijven. Bekijk hier de website van Pelican Aquapark!

Bekijk hier de fiches met speciale formules voor het aquapark: Speciale formules Pelican Aquapark

Bekijk hier de fiches met water(sport)activiteiten die te combineren zijn met het aquapark: Combi Pelican Aquapark -Pelican School

COMBINEREN MAAR..

Al onze activiteiten zijn te combineren tot 1 grote sportdag, bedrijvendag,…

Ons aanbod kan je ook perfect combineren met activiteiten die aangeboden worden in het domein zelf. Zo kan je kiezen voor een combinatie met kajak, hoogteparcour, adventure, mountainbike, enz.

Er zijn dus verschillende formules mogelijk voor groepen van 10 tot 100 deelnemers.

Wij stellen met plezier een topdag om maat voor jou samen!

Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend een voorstel van ons!

WindsurfenZeilenSuppenWatergamesAquapark

De Nekker, MechelenDe Lilse Bergen, Lille

Zeilen

Windsurfen

Suppen

Mega SUP

Aqua Park 50 pers.

2u

Groep

10p.

Min. 200 meter kunnen zwemmen.

Inbegrepen

Windsurf-, SUP- of zeilmateriaal; 1 monitor; 10 tuigjes; 10 wetsuits + zwemvest; inkom Nekker of De Lilse Bergen; verzekering