Scholen
en bedrijven

Pelican School Scholen en bedrijven Header

Wil je een exclusieve sportdag of bedrijvendag organiseren in een prachtige natuuromgeving? Of ben je op zoek naar een origineel verjaardagsfeestje? Dan bij je Pelican aan het juiste adres.

In De Nekker bieden wij initiaties windsurfen, zeilen en suppen aan. In De Lilse bergen kan je terecht voor initiaties windsurfen en suppen. Een initiatie duurt 2 uur en er kunnen 10 personen aan deelnemen. Ons aanbod kan je perfect combineren met activiteiten die aangeboden worden in het domein zelf. Zo kan je kiezen voor een combinatie met kajak, hoogteparcour, adventure, mountainbike, enz.

Voorbeeld 1: sportdag met uitsluitend Pelican activiteiten

10u tot 12u: initiatie windsurfen, zeilen, suppen (maximum 30 deelnemers/3  groepen van 10 cursisten)
13u tot 15u: idem maar de groepen schuiven door

Voorbeeld 2: sportdag ism Pelican en De Nekker of De Lilse Bergen

Idem als hierboven, maar met een maximum van 60 deelnemers. 30 Cursisten gaan in de voormiddag watersporten beoefenen en in de middag activiteiten in het domein. Omgekeerd voor de andere groep van 30 cursisten.

Er zijn dus verschillende formules mogelijk voor groepen van 10 tot 100 deelnemers.

Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend een voorstel van ons!

WindsurfenZeilenSuppen

De Nekker, MechelenDe Lilse Bergen, Lille

Zeilen

Windsurfen

Suppen

2u

Groep

10p.

Min. 200 meter kunnen zwemmen.

Inbegrepen

Windsurf-, SUP- of zeilmateriaal; 1 monitor; 10 tuigjes; 10 wetsuits + zwemvest; inkom Nekker of De Lilse Bergen; verzekering