De Lilse Bergen,
Lille

Windsurf- en SUP school Pelican School in De Lilse Bergen is gelegen aan het nieuwe surfstrand in het domein van De Lilse Bergen te Lille.

In de nabijgelegen sanitaire blok 6 kan je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen (douche, wc). Omkleden kan je in onze eigen kleedkamers aan het surfstrand. In cafetaria De Specht aan het grote strand kan je tijdens de middag of na de activiteit een drankje of snack nuttigen en gezellig napraten over de belevenissen op het water.

Op deze locatie beschikken wij over:

• een ingerichte container op het strand die dient als opbergruimte voor ons materiaal
  • 10 windsurfboards  en tuigjes
  • 10 SUP boards voor jongeren
  • 12 inflatable SUP boards voor volwassenen
  • inflatable Mega SUP board (5m)
  • inflatable eiland SUP pilates
  • lange en warme wetsuits en zwemvesten
  • 1 motorboot om de veiligheid van de cursisten te garanderen.

Op deze locatie kan je kiezen voor een introductieles windsurfen, een vervolgles windsurfen of een privéles windsurfen. Als je al zelfstandig kunt windsurfen, kan je er ook materiaal huren.

Wil je graag eens suppen? Dan kan je een introductieles suppen of een SUP Yoga les volgen.

In onze watersportkampen bieden we een uniek programma voor kinderen van 6 tot 16 jaar.

In de zomer van 2019 zal Pelican op deze locatie het eerste inflatable aquapark van de provincie bouwen. Meer info op Pelicanaquapark.be.

Strandweg 6
2275 Lille

De Lilse Bergen

Pelican School De Lilse Bergen Plattegrond

Over Pelican School

Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op watersportkampen voor jongeren, maar iedereen kan ook lessen volgen of materiaal huren op één van onze 3 locaties.

Stuur mij maar lekker mails!

Laatste nieuwtjes en foto’s op facebook