Les (3u)
Kitesurfen

Wil je leren kitesurfen of je basistechnieken bijschaven? Schrijf je dan hieronder in en blijf op de hoogte telkens wanneer er een les kan doorgaan. De lessen worden vooral georganiseerd tijdens het weekend vanaf mei tot oktober en kunnen enkel doorgaan bij voldoende wind.

Hoe werkt het?

1. Schrijf je hieronder in.
  2. Bij gunstig weer ontvang je van ons een uitnodiging per mail (Let op! Dit kan verschillende weken duren)
  3. Bevestig je komst als je beschikbaar bent.

Vul onderstaande gegevens in en blijf op de hoogte van al onze kitesurflessen.

Voornaam

Achternaam

In normale omstandigheden heb je 3 à 4 blokken van 3u nodig om op een veilige manier zelfstandig te kunnen kitesurfen.

Tijdens het eerste blok leer je om eerst een trainerkite en nadien een “echte” tubekite onder controle te houden op het strand. Tijdens het tweede blok ga je meteen het water in en leer je downwind en upwind bodydraggen, alsook de kite te lauchen uit water. Tijdens het laatste blok ligt de focus op het board en probeer je de eerste meters varen!

Het eerste blok kan perfect in een groepje van 4 aangezien er meerdere trainerkites tegelijk in de lucht kunnen. Voor het tweede en het derde blok raden wij groepjes van maximum 2 à 3 personen aan om snel vorderingen te kunnen maken.

Bij voldoende inschrijvingen kunnen wij, indien gewenst, groepjes vormen met cursisten van hetzelfde niveau. Op deze manier worden de kosten gedeeld en komt het dus voor u voordeliger uit. Wie toch privéles wil, kan dit melden bij de inschrijving.

1 persoon: € 175 pp.
2 personen: € 110 pp.
3 personen: € 90 pp.
4 personen: € 80 pp.

3u

min. 14j

Min. 200 meter kunnen zwemmen.
* Prijs is afhankelijk van de grootte van de groep.

Inbegrepen

Kitesurfmateriaal, Monitor, Wetsuit, Impactvest en helm, Verzekering

Over Pelican School

Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op watersportkampen voor jongeren, maar iedereen kan ook lessen volgen of materiaal huren op één van onze 3 locaties.

Laatste nieuwtjes en foto’s op facebook