Introductieles (3u)
windsurfen

Pelican School Windsurfen Introductieles Header

Groepsles windsurfen voor beginners.

Wil je graag leren windsurfen op een voordelige manier? Schrijf je dan in voor een introductieles. Je leert het materiaal optuigen, heen en weer varen en draaien. Je krijgt les van een gediplomeerde monitor in een groepje van 3 tot 8 cursisten.

Ben je benieuwd of windsurfen iets voor jou is? Kies dan voor 1 introductieles.

Wil je de basis volledig onder de knie krijgen en zelfstandig kunnen windsurfen? Kies dan voor een pakket van 2 of 3 introductielessen. Je bent dan klaar voor onze vervolglessen of huursessies waarvan je automatisch op de hoogte wordt gehouden.

Nog niet al je vragen beantwoord? Kijk dan snel even op onze FAQ!

Ja, ik wil leren windsurfen

Geïnteresseerd in alle Pelican windsurfnieuwtjes?

Windsurflessen bij Pelican

3u

min. 9j

Min. 200 meter kunnen zwemmen
Min. 3 deelnemers

Inbegrepen

Windsurfmateriaal; Monitor; Wetsuit en zwemvest; Inkom De Nekker of De Lilse Bergen; Verzekering.

Over Pelican School

Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op watersportkampen voor jongeren, maar iedereen kan ook lessen volgen of materiaal huren op één van onze 3 locaties.

Stuur mij maar lekker mails!

Laatste nieuwtjes en foto’s op facebook