Pelican School
Korting voor kampen

Pelican School De Nekker Header

1. Voor inwoners van bepaalde gemeenten

Je kan tot 29 euro korting per kamp krijgen.

Pelican School werkt verschillende weken samen met lokale sportdiensten. Onze school organiseert alles ter plaatse, de sportdienst zorgt voor de promotie, inschrijvingen en andere omkadering. Inwoners van Bonheiden, Rijmenam, Mechelen, Herentals, Vosselaar, Beerse, … genieten een voordeliger tarief onder bepaalde voorwaarden.

• De korting is enkel van toepassing voor bepaalde weken (bekijk hieronder voor welke week we samenwerken met de sportdienst van jouw gemeente)
  • De korting is enkel van toepassing wanneer men inschrijft via de respectievelijk sportdienst! (dus niet via onze website)

Ben je inwoner van één van deze gemeenten? Bekijk wanneer zij een kamp organiseren ism Pelican en schrijf je dan in bij de respectievelijke sportdienst via onderstaande link:

Inwoner van Bonheiden
Inwoner van Mechelen
Inwoner van Vosselaar
Inwoner van Herentals
Inwoner van Beerse
Inwoner van Zoersel

Vraag meer info bij de sportdienst van je gemeente!

2. Fiscale aftrekbaarheid sportkampen

Je kan tot 56 euro korting per kamp.

De fiscale aftrekbaarheid van uitgaven voor de opvang van kinderen tijdens sportkampen of -activiteiten, kan wanneer volgende voorwaarden vervuld zijn:

• De uitgaven moeten gedaan zijn voor kinderen tot twaalf jaar of voor kinderen met een zware handicap tot achttien jaar.
  • Let wel: enkel uitgaven gedaan voor kinderen die de leeftijd van 12 jaar nog niet hebben bereikt, komen in aanmerking.
  • De belastingplichtige die de aftrek in zijn personenbelasting wil doen, moet zelf een beroepsinkomen genieten.
  • Het kind in kwestie moet ten laste zijn van de belastingplichtige.
  • De organisator van de opvang (sportkampen,…) is erkend, gesubsidieerd of gecontroleerd door lokale openbare besturen (bv. de gemeente) of besturen van de gemeenschappen of gewesten. Dit is het geval voor alle kampen in onze school.
  • De echtheid en het bedrag van de uitgaven wordt gestaafd aan de hand van een bewijsstuk.

Per kind kan tot 11,20 euro per dag afgetrokken worden. Dat betekent dat voor een sportkamp van 5 dagen, 56 euro kan afgetrokken worden.

Download het document hier en laat het op de eerste dag van het kamp handtekenen door onze monitor!

3. Tussenkomst mutualiteit sportkampen

Je kan tot 37,5 euro korting krijgen per kamp.

De meeste mutualiteiten betalen een deel van het inschrijvingsgeld van een sportkamp terug.

Download hieronder het formulier en bezorg dit tijdens de eerste dag van het kamp aan onze monitor. Wij stempelen het document af.

Ben je lid van nog een andere mutualiteit? Vraag even na of zij ook kortingen toestaan.

Contacteer ons

Stuur een e-mail naar info@pelicanschool.be of gebruik het onderstaand formulier.

Contact info

E-mail: info@pelicanschool.be
Telefoon Bram: +32 (0)473 62 99 16

Betalingen

IBAN: BE10 7310 3646 5204
BIC: KREDBEBB

Juridische info

Kapellebaan 42
2811 Mechelen-Leest

Pelican School is een VZW (Vereniging Zonder Winstoogmerk) met ondernemingsnummer 0478.525.447 en BTW BE0478525447

Bekijk onze algemene voorwaarden.