kamp Windsurfen & Watergames

Pelican School Kamp Windsurfen en Watergames

“Leer windsurfen en beleef pure FUN met onze Watergames”

Wil je graag een internationaal surfpaspoort behalen, maar ben je niet zeker of een hele dag windsurfen wel iets voor jou is? Dan is het Windsurfen & Watergames op jouw maat!

Windsurfen

Bij gunstige windcondities leer je windsurfen onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren (master/bachelor L.O., VTS-initiator windsurfen, Hoger Redder). Door de nieuwe en revolutionaire boards zal je zeer snel en op een superleuke manier bijleren. Zowel beginnende als gevorderde surfers kunnen inschrijven voor dit kamp (Basis en Evolutie 1). Op het einde van de week krijg je een internationaal en nationaal erkende surfpaspoort!

Ter afwisseling krijg je ook een initiatie in de nieuwste discipline in de surfsport: Stand Up Paddle Surfen (SUP). Je zal moeten proberen om je evenwicht te bewaren terwijl je rechtstaand gaat peddelen op een surfboard. Onze monitor leert je de juiste technieken aan.

Watergames

Wanneer de wind niet optimaal is, mag je je helemaal uitleven op het water tijdens één van onze Watergames.

Met ons team van leerkrachten L.O. hebben we vernieuwende en uitdagende games ontwikkeld in het water om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen. Hieronder een overzicht:

 • Het grote Pelican ganzenbord spel

Een groot ganzenbord van 2m wordt op het strand gelegd. In kleine teams moet je verschillende opdrachten uitvoeren in en rond het water om zo snel mogelijk van start naar finish te geraken. Een echte topper!

 • Balance games

Je krijgt verschillende opdrachten op het een surfboard, alleen, per 2 en in kleine teams waarbij moet proberen om niet in het water te vallen. Lukt het jou om droog te blijven?

 • Water cluedo

Er is een moord gebeurd op het domein! Wie is de moordenaar? En waar en met welk moordwapen? Om de moord op te lossen moet jij met jouw team op de vijver op zoek naar aanwijzingen. Je krijgt hiervoor een bootje of surfboard ter beschikking. Veel succes!

 • Supatlon

Een parcour waarbij je moet lopen, zwemmen en suppen. Breek alle records en wordt de nieuwe Pelican King!

 • SUP estafettes

In kleine teams moet je verschillende estafette opdrachten uitvoeren met je surfboard rond een boei in het water. Zo verbeter je op een originele manier jouw SUP-technieken!

 • SUP polo

Exclusief bij Pelican! Deze nieuwe sport is een mix van suppen en waterpolo. Probeer met je team de bal in de goal van de tegenstander te krijgen door gebruik te maken van een speciale peddel waarmee je de bal uit het water kunt scheppen.

 • Pelican Slammer contest

Probeer je tegenstander in het water te slaan door gebruik te maken van de exclusieve Pelican Slammer 3000x. Prepare for the battle!

 • Watergolf

Probeer in zo weinig mogelijk worpen de frisbee in een doel te krijgen dat zich midden op het water bevindt met behulp van een surfboard!

 • Hindernissen puzzel challenge

Er moet een puzzel worden opgelost op een groot opblaasbaar eiland midden in het water. Om de puzzelstukken daar te krijgen moet je telkens een hindernissen parcour volgen op het water. Zo moet je o.a. over een superlange waterloopburg geraken zonder in het water te vallen. Ga jij de uitdaging aan?

 • Water glide

Van een grote waterglijbaan naar beneden roetsjen. Fun verzekerd!Pelican kamper. Begin op je knieën, de echte waaghalzen staan recht op het board. Wakestyle!

 • Mega SUP

Een megagroot opblaasbaar surfboard van meer dan 5 meter. Heb je dat al ooit gezien? Je maakt met de hele groep een tocht op de vijver waarbij iedereen moet proberen om rechtstaand te peddelen om zo het megasurfboard vooruit te krijgen.

 • Master of Balance contest

Elk team hangt op een groot surfboard achter de motorboot terwijl je verschillende uitdagende opdrachten moet uitvoeren zonder in het water te vallen. Wie in het water valt, krijgt telkens een strafpunt. Wie op het einde van de wedstrijd het minste strafpunten haalt met zijn of haar team mag zich voor even de Master of Balance noemen!

 • Inflatable aquafun (exclusief in De Lilse bergen)

Leef je helemaal uit op onze opblaasbare toestellen in het water. Pelican bouwt in 2019 het eerste inflatable aquapark van de provincie Antwerpen. (Pelicanaquapark.be)

Bekijk meer foto’s van de vorige kampen op onze Facebookpagina.

Heb je nog twijfels of vragen over dit kamp? Op onze FAQ pagina zal je waarschijnlijk een antwoord vinden! Zoniet, aarzel dan niet en contacteer ons via mail of telefoon.

Ga mee op kamp
in De Lilse Bergen, Lille

Eerst eens proberen, dat windsurfen?

Prijs

€ 189*

Uur

9.30u
tot 15.30u

Leeftijd

10 – 16 jaar

Locaties

Data De Nekker

Geen kamp Windsurfen & Watergames op deze locatie.
Enkel een kamp Windsurfen.

Data De Lilse Bergen

Alle weken van de zomervakantie. Bekijk de beschikbaarheid in het boekingsformulier.

LET OP! INDIEN EEN WEEK NIET MEER VERSCHIJNT IN HET BOEKINGSFORMULIER, BETEKENT DIT DAT HET KAMP VOLZET IS!

Voorwaarden

(200 meter) kunnen zwemmen.
(in De Lilse Bergen volstaat 25 m)

Twijfel je of jouw kind voldoende kan zwemmen? Geen probleem. Onze monitoren (leerkrachten L.O.) nemen voor jou een zwemtestje af. Vraag hier een zwemtestje aan.

Inbegrepen

Materieel windsurfen, SUP en watergames; Wetsuit en zwemvest; Monitor; Inkom De Lilse Bergen; Verzekering; Internationaal en nationaal erkende surfpaspoort;

Vooropvang (8u-9.30u) en naopvang (15.30u-17u)!

*Korting

Wist je dat je wel tot €95 korting kan krijgen op de kostprijs van elk van onze kampen. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een korting, lees dan hier verder…

Locaties

De
Nekker

Windsurf-, Zeil- en SUP school

De lilse
bergen

Windsurf- en SUP school

De
Oesterdam

Kitesurf school

Een Pelican watersportkamp is uniek in zijn genre en super georganiseerd!

Over Pelican School

Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op watersportkampen voor jongeren, maar iedereen kan ook lessen volgen of materiaal huren op één van onze 3 locaties.

Stuur mij maar lekker mails!

Laatste nieuwtjes en foto’s op facebook

Labels

PartnersWWSV