Watergames & Beachfun

“Doe vertrouwen op in het water en beleef pure FUN op het strand!”

Speel je graag in het water en op het strand? Dan is Watergames & Beachfun het kamp voor jou! Tijdens dit kamp ga je een halve dag Watergames doen en een halve dag activiteiten op het strand (Beachfun). Je zal begeleid worden door leerkrachten L.O.!

Watergames

Met ons team van L.O.-leerkrachten hebben we vernieuwende en uitdagende games ontwikkeld in het water om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen! Hieronder een overzicht:

 • Het Grote Pelican Ganzenbord Spel

Een groot ganzenbord van 2m wordt op het strand gelegd. In kleine teams moet je verschillende opdrachten uitvoeren in en rond het water om zo snel mogelijk van start naar finish te geraken. Een echte topper!

 • Balance games

Je krijgt verschillende opdrachten op het een surfboard, alleen, per 2 en in kleine teams waarbij je moet proberen om niet in het water te vallen. Lukt het jou om droog te blijven?

 • Dobbelspel H2O

Werp met een grote dobbelsteen en voer de opdrachtjes in het water zo snel mogelijk uit in een klein team. Je moet bijvoorbeeld 20 bommetjes uitvoeren vanop het eiland. Wie heeft als eerste alle proeven kunnen afleggen?

 • Water glide

Van een grote waterglijbaan naar beneden roetsjen. Fun verzekerd!

 • Peddelen

Op de knieën leer je peddelen op een klein surfboard. Wie waagt het om ook rechtstaand te peddelen? Lukt dat? Dan leren we je ook de basistechnieken van de allernieuwste en super populaire watersport SUP (Standup Paddle Surfen)!

 • King of the lake

In een oriëntatie challenge zal jij met jouw team verschillende opdrachten moeten oplossen die verspreid zijn over de vijver door gebruik te maken van een surfboard of bootje. Wie als eerste alle opdrachten kan uitvoeren wordt de King of the lake!

 • Waterspeeltuin

Zowel in het domein De Nekker als in de Lilse Bergen beschikt men over een grote waterspeeltuin. Leef je helemaal uit op de verschillende speeltuigen.

 • Kraak de piratenkoffer

Een koffer gevuld met een leuke verassing is afgesloten met een groot slot. Om de code van het slot te ontcijferen moet je op zoek naar de verschillende nummers over heel de vijver. Je krijgt hiervoor een bootje of surfboard ter beschikking met je team. Veel succes!

 • Mega SUP

Een megagroot opblaasbaar surfboard van meer dan 5 meter. Heb je dat al ooit gezien? Je maakt met de hele groep een tocht op de vijver waarbij iedereen moet proberen om rechtstaand te peddelen om zo het megasurfboard vooruit te krijgen.

 • Water classics

Een variatie op de klassieke spelen als ‘schipper mag ik overvaren’ of ‘123 piano’ in of op het water.

 • Scuba oriëntation

Je krijgt een eigen snorkel, duikbril en zwemvliezen. In het ondiepe water moet je al snorkelend op zoek gaan naar verschillende cijfers en letters om zo een raadsel op te lossen. Wie wordt de Scuba King van het kamp?

 • Inflatable aquafun (enkel in De Lilse Bergen)

Leef je helemaal uit op onze opblaasbare toestellen in het water. (Pelicanaquapark.be)

Beachfun

Leef je helemaal uit met je voetjes in het zand tijdens onze supercoole strandspelen! Hieronder een greep uit onze beachfun-activiteiten voor dit kamp:

 • Spel zonder grenzen, beach edition

Je daagt de tegenpartij uit in verschillende proeven.

 • Waterspelen

Op het strand speel je verschillende spelletjes waarbij je nat kunt worden.

 • Trektouw contest, beach style

Met de blote voetjes in het zand proberen de tegenpartij over de lijn te krijgen door zo hard mogelijk aan een groot touw te trekken met jouw team.

 • Limbo at the beach

Met je rug naar het zand onder een lat doorlopen. Ben jij flexibel genoeg?

 • Beach Kubb

Werp de blokken van de tegenstanders om en neem zo de koning te grazen.

We starten tijdens dit kamp op maandagvoormiddag met een zwemtestje in het zwemgedeelte van de vijver. Zo zijn we zeker dat alle deelnemers voldoende zwemkwaliteiten bezitten. Verder kijken we er zeer streng op toe dat alle deelnemers te allen tijde een zwemvest dragen tijdens de wateractiviteiten!

Schrijf je in voor dit kamp en leef je helemaal uit in het water en op het strand!

Bekijk meer foto’s van de vorige kampen op onze Facebookpagina.

Heb je nog twijfels of vragen over dit kamp? Op onze FAQ pagina zal je waarschijnlijk een antwoord vinden! Zoniet, aarzel dan niet en contacteer ons via mail of telefoon.

Ga mee op kamp
in De Nekker, Mechelen!

Ga mee op kamp
in De Lilse Bergen, Lille

Eerst eens proberen, dat suppen?

Prijs

€ 169*

Uur

9.30u
tot 15.30u

Leeftijd

6 – 10 jaar

Data De Nekker

Alle weken van de zomervakantie. Bekijk de beschikbaarheid in het boekingsformulier.

LET OP! INDIEN EEN WEEK NIET MEER VERSCHIJNT IN HET BOEKINGSFORMULIER, BETEKENT DIT DAT HET KAMP VOLZET IS!

Data De Lilse Bergen

Alle weken van de zomervakantie. Bekijk de beschikbaarheid in het boekingsformulier.

LET OP! INDIEN EEN WEEK NIET MEER VERSCHIJNT IN HET BOEKINGSFORMULIER, BETEKENT DIT DAT HET KAMP VOLZET IS!

Voorwaarden

(200 meter) kunnen zwemmen.
(in De Lilse Bergen volstaat 25 m)

Twijfel je of jouw kind voldoende kan zwemmen? Geen probleem. Onze monitoren (leerkrachten L.O.) nemen voor jou een zwemtestje af. Vraag hier een zwemtestje aan.

Inbegrepen

Materieel watergames en beachfun; Wetsuit en zwemvest; Monitor; Inkom De Nekker of De Lilse Bergen; Verzekering;

Vooropvang (8u-9.30u) en naopvang (15.30u-17u)!

*Korting

Wist je dat je wel tot €95 korting kan krijgen op de kostprijs van elk van onze kampen. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een korting, lees dan hier verder…

Locaties

De
Nekker

Windsurf-, Zeil- en SUP school

De lilse
bergen

Windsurf- en SUP school

De
Oesterdam

Kitesurf school

Een Pelican watersportkamp is uniek in zijn genre en super georganiseerd!

Over Pelican School

Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op watersportkampen voor jongeren, maar iedereen kan ook lessen volgen of materiaal huren op één van onze 3 locaties.

Stuur mij maar lekker mails!

Laatste nieuwtjes en foto’s op facebook

Labels

PartnersWWSV