Tom Schram

Tom, de broer van Bram, is vooral actief geweest als sporttechnisch verantwoordelijke van de surf- en zeilclubs SYCOD en KYC aan de Belgische kust. Momenteel werkt hij als matroos bij Vloot. Zolang hij maar op het water kan zitten, is hij gelukkig.

Tom is, net als Bram, al op jonge leeftijd fanatiek beginnen windsurfen en nam ook verschillende jaren deel aan het Belgisch kampioenschap en wereldkampioenschap windsurfen.

Tom woont al meer dan 15 jaar aan zee en kan bijgevolg op hoog niveau windsurfen, kitesurfen en zeilen. Hij is vooral actief als kitesurf, -windsurf en zeilmonitor tijdens onze kampen en trainingen, maar zorgt er ook steeds voor dat het materiaal volledig in orde is. Zijn glimlach, professionele aanpak en uitstekend oog voor de noden van elke leerling, zorgen er al snel voor dat je je thuis voelt op je plank en in het water!

• Bachelor Lichamelijke Opvoeding (Artesis Hogeschool Antwerpen)
  • Initiator Windsurfen (Bloso)
  • Initiator Kitesurfen (Bloso)
  • Instructor B Kitesurfen (Bloso)