Bram Schram

Bram is in het dagelijkse leven actief als leerkracht L.O. en informatica in het Stedelijk Lyceum Expo te Antwerpen. Daarnaast is hij de stichter, manager en drijvende kracht van Pelican School. Hij is ook de fiere vader van 2 lieve dochters (Gloria en Alexi) die hopelijk snel hun eerste kampje zullen volgen in onze school.

Via zijn vader is Bram al op jonge leeftijd fanatiek beginnen windsurfen en werd op 17 jarige leeftijd Belgisch Kampioen Formula Windsurfing waarna hij ook nog deelnam aan 3 wereldkampioenschappen.

Na zijn studies is hij 6 maanden op kitesurftrip naar Brazilië gegaan om als volleerd kitesurfer terug te keren.

Bram neemt de volledige organisatie van de school op zich, dus voor alle vragen over Pelican School kom je steeds terecht bij Bram. Daarnaast neemt hij ook nog een deel van de lessen voor zijn rekening. Zo blijft hij steeds contact houden met alle klanten en monitoren.

Lees het volledige verhaal van Bram op onze Over Pelican School pagina.

• Master Lichamelijke Opvoeding(VUB)
  • Sportfunctionaris (VUB)
  • Gediplomeerde in de aanvullende studies van Bedrijfskunde (VUB)
  • Geaggregeerde voor het Secundair Onderwijs-groep 2 in de Lichamelijke Opvoeding (VUB)