Bart Clonen

Bart is in het dagelijkse leven actief als leerkracht elektriciteit. Al van in de kleuterklas stond hij op de surfplank bij zijn vader. Naast windsurfen gaat hij ook regelmatig speedsailen, snowboarden en fietsen. Als het maar vooruit gaat.. :). Als leerkracht in het onderwijs heeft Bart een goede voeling met de noden van al onze cursisten. Een echte professional.

In onze school zal je hem vooral aantreffen als monitor windsurfen en suppen in De Lilse Bergen.

• Getuigschrift pedagogische bekwaamheid
  • Initiator windsurfen